Winnaars Fotowedstrijd

Afgelopen maand november bestond Ringfoto Ben Hofland 30 jaar. Ter gelegenheid daarvan werd een fotowedstrijd georganiseerd. 

Op zaterdag 9 december hebben 3 professionals, te weten: Thierry Schut, Marc Wiek en Ben Hofland, de foto's gejureerd.

Ben Hofland verteld "We waren niet alleen aangenaam verrast door de kleine 250 inzendingen van de fotowedstrijd, ook de kwaliteit van de inzendingen was van een hoog niveau. Daarnaast werd ook de pagina van de fotowedstrijd veel bekeken. Het was moeilijk om de juiste winnaar te kiezen. Wij alle drie kijken toch elk op onze eigen manier tegen de foto's aan. En er dan maar 1 als winnaar te mogen uitkiezen was niet makkelijk. 

winnaar

 Wel hebben we een goed gevoel bij de winnende foto. Echt een foto met een verhaal. Je voelt het kindje al denken; 'mag ik wel of niet?'. Op die leeftijd willen ze op onderzoek uit. Maar ook 'tot hoe ver kan en mag ik gaan?'. Allemaal vragen welke de foto oproept, kortom: een terechte winnares.

prijsuitreiking-website5a3419df230daGefeliciteerd Denise Hoogervorst-Duijnisveld!

Denise schreef zelf bij de foto: Deze foto is gemaakt in Engeland. Het is mijn vierjarige dochter die op onderzoek uit ging naar het pad dat verdween in het water. Met eb kan je dit pad gebruiken om naar de overkant te lopen en met vloed verdwijnt dit pad volledig.

Denise, wij wensen je succes en veel plezier met de Sony RX100 mark III!Ook de andere twee winnaars zijn bekend. andere-winnaars

Deze winnaars werden door de vakjury gekozen uit de tien door jullie best beoordeelde foto's.

De surfer tijdens het ochtendgloren in Ter Heijde van Roy Mosterd won de foto op een canvas van 60x90 cm. Heidi Bol won met haar indrukwekkende koude landschap rond de Lofoten een afdruk op miotal 40x60 cm.

Wij willen de deelnemers bedanken voor hun inzending en wensen de winnaars veel plezier met hun prijs.
Nog even nagenieten? Klik hier om de selectie te bekijken waar de winnaars uit gekozen zijn.

Laatst bekeken