Themakoopavond

Iedere laatste koopavond van de maand kun je in onze winkels terecht voor informatie en demonstraties over bepaalde onderwerpen en producten. We doen dit met de Thema Koopavonden. De avonden vinden plaats op iedere laatste koopavond van de maand, op donderdagavond in Rijswijk en op vrijdagavond in Naaldwijk.

 

Donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari

Vloggen

Wie wil het niet, een eigen show!
Je leven delen met de rest van de wereld in een video. Vloggen wordt steeds populairder onder jong en oud. Ben je ook van plan om te gaan vloggen en wil je meer weten over welke spullen je daar voor nodig hebt? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe je gemakkelijk kunt filmen?

Tijdens onze thema-avond laten we je zien welke camera’s geschikt zijn om te vloggen, hoe je het beste geluid voor je vlogs krijgt en welke spullen nog meer handig zijn om jouw volgende vlog tot een groot succes te maken.

Ook vertellen we je op deze avond over hoe je alle losse beelden uit je camera gemakkelijk tot een mooie vlogvideo kunt monteren.

Kortom, ben je van plan om te gaan vloggen of ben je gewoon nieuwsgierig, kom even langs op onze thema-avond over vloggen!

Laatst bekeken