Themakoopavond

Iedere laatste koopavond van de maand kun je in onze winkels terecht voor informatie en demonstraties over bepaalde onderwerpen en producten. We doen dit met de Thema Koopavonden. De avonden vinden plaats op iedere laatste koopavond van de maand, op donderdagavond in Rijswijk en op vrijdagavond in Naaldwijk.

Kijk regelmatig op deze pagina om als eerste op de hoogte te zijn van het thema van de volgende themakoopavond!

 

Mis geen enkel moment met actioncams

Donderdagavond 29 juni 2017 tussen 19.00 en 21.00 uur in Rijswijk

Vrijdagavond 30 juni 2017 tussen 19.00 en 21.00 uur in Naaldwijk

 

Action cams zijn klein, stevig en goed betaalbaar. Kortom, de perfecte reisgenoot en het perfecte sportmaatje.

De kleine camera's zijn naast actie ook erg geschikt voor minder heftige activiteiten. Door hun kleine formaat en stevige behuizing zijn ze makkelijk overal mee naar toe te nemen. Dankzij de  compactheid en grote keuze aan beugels, clipjes en riemen kunnen action cams overal bevestigd worden om indrukwekkende beelden vast te leggen. 

Veel action cams hebben ingebouwde wifi. Hiermee kun je live op je telefoon meekijken met wat de camera ziet. Ook kun je hier de filmpjes uit de camera direct mee op je telefoon zetten.

Of je nu gaat duiken, skiën of gewoon een dagje weg gaat, een action cam levert leuke beelden op.

Wil je meer weten over wat er allemaal kan met action cams, loop dan vrijblijvend binnen op een van onze thema avonden over deze camera's. Tijdens deze avonden vertellen we je alles wat je wil weten over action cams en is er de mogelijkheid om de camera's en accessoires te proberen.

 

 

Laatst bekeken