Themakoopavond

Iedere laatste koopavond van de maand kun je in onze winkels terecht voor informatie en demonstraties over bepaalde onderwerpen en producten. We doen dit met de Thema Koopavonden. De avonden vinden plaats op iedere laatste koopavond van de maand, op donderdagavond in Rijswijk en op vrijdagavond in Naaldwijk.

Kijk regelmatig op deze pagina om als eerste op de hoogte te zijn van het thema van de volgende themakoopavond!

 De magie van grijsfilters

Donderdag 30 maart tussen 19.00 uur en 21.00 uur in Rijswijk
Vrijdag 31 maart tussen 19.00 uur en 21.00 uur in Naaldwijk

Je kent het wel, van die mooie en mysterieuze foto's van watervallen waar geen ene druppel vanaf spat... Maar hoe maak je eigenlijk zulke foto's? Wij leggen het je graag uit op onze Themaavond over grijsfilters.

Sinds het begin van de digitale fotografie worden er nog zelden corrigerende filters gebruikt, maar grijsfilters blijven toch ontzettend leuk! Er zijn veel creatieve mogelijkheden om foto's te maken met grijsfilters die je anders nooit zou kunnen maken. Denk aan het spelen met scherptediepte in een zeer lichte omgeving, en zoals we net al noemden: Zo'n mysterieuze waterval.
Ook kun je, met gebruik van een grijsfilter, een ruimte waarin veel personen rondlopen fotograferen terwijl er op de foto geen personen zichtbaar zijn. 

Sluitertijd en diafragma spelen een rol bij het fotograferen met grijsfilters, hoe je de goede instellingen uit kunt rekenen vertellen we je ook graag op de themaavond. Daarnaast kunnen we je van alles uitleggen over de verschillende soorten grijsfilters, zoals bijvoorbeeld grijsverloopfilters en variabele grijsfilters.

Dus als je nieuwsgierig bent geworden naar de creatieve mogelijkheden van grijsfilters, loop dan even binnen op 1 van de avonden, iedereen is van harte welkom! 

 

 

Laatst bekeken