Themakoopavond

Iedere laatste koopavond van de maand (met uitzondering van april ivm koningsdag) kun je in onze winkels terecht voor informatie en demonstraties over bepaalde onderwerpen en producten. We doen dit met de Thema Koopavonden. De avonden vinden plaats op iedere laatste koopavond van de maand, op donderdagavond in Rijswijk en op vrijdagavond in Naaldwijk.

Kijk regelmatig op deze pagina om als eerste op de hoogte te zijn van het thema van de volgende themakoopavond!

 

Kijkers in de kijker

Donderdagmiddag 25 mei in Rijswijk tussen 13.00 u en 17.00 u.

Vrijdagavond 26 mei in Naaldwijk tussen 19.00 u en 21.00 u.

 

Een goede verrekijker koop je eenmalig om voor een hele lange tijd plezier van te hebben.

Er zijn ontzettend veel verschillende kijkers, de ene is beter geschikt voor langs het sportveld en de andere is perfect om mee te nemen op safari. Daarnaast zijn de wensen per persoon ook heel verschillend; de outdoor-ganger heeft bijvoorbeeld heel andere wensen dan de vogelaar.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de geschikte kijker, die past bij je wensen en eisen.

Op onze thema-avond en thema-dag kun je de kijkers uit ons ruime assortiment zelf proberen en wij geven je graag advies. Wij kunnen je alles vertellen over glassoorten, coating, gasgevulde kijkers, enzovoorts.

Dit keer is onze themakoopavond in Rijswijk overdag, op Hemelvaartsdag 25 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur. In Naaldwijk kun je terecht op vrijdagavond 26 mei tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend, graag tot dan! 

Laatst bekeken