Nieuws

12 juli 2019

Sigma intoduceert 3 objectieven voor systeem camera's.

SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary

  1. Schitterend bokeh en karakter voor iedere situatie
  2. Solide bouwkwaliteit
  3. Razendsnelle en nauwkeurige autofocus dankzij stappenmotor
Adviesverkoopprijs € 669,-
Leveringen verwacht : juli/augustus a.s
Naamloos-1
 

SIGMA 35mm F1.2 DG DN Art

  1. High-performance lijn met objectieven voor full-frame mirrorless camera’s
  2. SIGMA’s eerste F1.2 prime-objectief
  3. Geoptimaliseerd voor zowel fotografie als video

Adviesverkoopprijs € 1.729,-
Leveringen verwacht juli/augustus a.s.

 SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art

  1. High-performance lijn met objectieven voor full-frame mirrorless camera’s
  2. Hoge resolutie dankzij exclusief laag-dispersie glaselementen en Nano Porous  Coating (NPC)
  3. Rear filter holder als standaard accessoire

Adviesverkoopprijs € 1.729,-
Leveringen verwacht: augustus/september a.s

 

______________________________________________________________________________________________ 

8 maart 2019

De camera die mens en dier herkent

Panasonic maakt met trots de details bekend van de nieuwe LUMIX S1R full-frame spiegelloze systeemcamera. Met een CMOS-sensor met 47,3 miljoen pixels is het de full-frame spiegelloze systeemcamera met de hoogste resolutie ter wereld. Hij maakt beelden van een ongekende kwaliteit met uitzonderlijke details, een rijk kleurverloop en een superieure kleurenweergave.

De Advanced Artificial Intelligence Technology, die mensen, katten, honden en vogels detecteert, zorgt voor een nog betere scherpstelling en AF tracking. Door vast te stellen wat het onderwerp is, helpt dit het systeem om op de bewegingspatronen te anticiperen en kan de autofocus het onderwerp volgen, zelfs als het zich met de rug naar de camera bevindt. Gezicht-, oog- en pupildetectie zorgen ervoor dat er goed wordt scherpgesteld bij portretten.


 

7 maart 2019

De ultieme hybride

De LUMIX S1, ontworpen voor het maken van uitzonderlijke foto's en professionele video's, is gebouwd rond de L-vatting met groot diafragma en biedt de gebruiker alle voordelen van een full-frame sensor met hoge gevoeligheid..

De 24,2-megapixel CMOS-sensor vormt het hart van de LUMIX S1. De camera is uitgerust met een uitstekend beeldstabilisatiesysteem en wordt aangedreven door een nieuwe Venus Engine. Hij presteert daardoor optimaal als fotocamera, maar biedt ook geavanceerde videomogelijkheden met behoud van details in hooglichten en schaduwen.

Om het beslissende moment vast te leggen, kadreert de fotograaf het beeld door een ongekend heldere elektronische zoeker die met een OLED-scherm van 5,76 miljoen pixels 's werelds hoogste resolutie1 biedt.
Het 5-assige Body I.S. (Image Stabiliser) systeem compenseert het effect van cameratrillingen, zodat een langzamere sluitertijd van 5,5 stops mogelijk is. Gecombineerd met de 2-assige O.I.S. (Optical Image Stabiliser) in de lenzen uit de LUMIX S-serie, verhoogt dit Dual I.S. 2-systeem het compensatieniveau tot 6 stops. Op die manier worden de effecten van een groot aantal verschillende camerabewegingen bij het maken van foto- en video-opnames geëlimineerd.

 


 

23 februari 2019

Daag je creativiteit uit!

GX9De Lumix GX9 combineert een ongelofelijke beeldkwaliteit met een groot scala aan creatieve mogelijkheden in een indrukwekkend compact design.

Het kantelbare scherm en de kantelbare zoeker geven je alle vrijheid om bijzondere perspectieven te verkennen en de dubbele beeldstabilisatie zorgt voor altijd scherpe beelden.

Meer over deze mooie camera lees je hier.

 

 


 

18 februari 2019

Power Save LVF en Live view boost

De nieuwe Power Save Live View Focus functie van Panasonic biedt je veel meer fotoplezier van 1 accu. Je kunt met deze functie tot wel 900 foto's meer maken voordat je accu leeg is! Dit komt doordat de camera herkent wanneer je je oog bij de zoeker vandaan haalt en dan automatisch doorschakelt naar de stand-by stand. Onder andere de GH5 en G9 beschikken over de Power Safe LVF. Ook beschikken deze camera's over Live view boost, hierdoor is de helderheid van het scherm en de zoeker een stuk beter.

 


 

28 december 2018

De ultieme traveler-zoom camera

De revolutionaire LUMIX TZ200 beschikt over een fantastische nieuw ontwikkelde LEICA lens met 15x optischePanasonic-TZ200 zoom, verbeterde groothoek en sublieme macro-opname mogelijkheden waarmee je tot 3cm van je onderwerp kunt scherpstellen. Voor het maken van tele-opnames met dit zoombereik mag een zoeker uiteraard niet ontbreken. De nieuw ontwikkelde zoeker is groter en helderder en biedt naast het maken van tele-opnames ook voordelen bij fotograferen in zonlicht en het vastleggen van snelbewegende onderwerpen. De LUMIX TZ200 beschikt ook over de Low energy bluetooth functie.

 kunt fotograferen met je vingers op dezelfde plaats.

 

Klik hier voor meer info!

 


 

14 november 2018

Wanneer het formaat er wel degelijk toe doet

Als je grotere beelden vast wilt leggen, bijvoorbeeld voor kunstafdrukken, kun je aan de slag met de hoge resolutiemodus van de Panasonic G9.

 

Je kunt RAW en JPEG-beelden opnemen tot wel 80 megapixel, dit zorgt voor ongelofelijk gedetaileerde en rijke beelden!

 


 

27 oktober 2018

BGG9E Batterygrip

BGG9E-Battery-GripPanasonic heeft een superhandige grip op de markt voor de Lumix G9.
De waterbestendige grip biedt ruimte aan een extra BLF19 accu en zorgt daardoor dat je dubbel zo lang kunt fotograferen.
D
e grip heeft een extra ontspan- en instelknop waardoor je in de verticale stand gemakkelijk kunt fotograferen met je vingers op dezelfde plaats.

 

Klik hier voor meer info!

 


 

26 oktober 2018

Firmware update DC-G9, GH5 en GH5S

Er zijn weer nieuwe updates voor de Panasonic DC-G9, GH5 en HG5S. Zorg er voor dat je camera helemaal up to date is en klik hier om de juiste firmware te downloaden.

 


 

4 september 2018

Volledige creatieve controle met de Lumix DC-LX100 M2

LX100M2DePanasonic Lumix LX100 II combineert een 17-megapixel 4/3"MOS-sensor met een lichtsterke Leica f/1.7-f/2.8 lens. Het geeft je totale creatieve controle dankzij de uitgebreide handmatige bedieningsmogelijkheden. Ook beschikt de camera over een schuifknop waarmee je gemakkelijk de fotoverhouding mee kunt veranderen; Multi Aspect Ratio.
Een geweldige compactcamera met ontzettend veel mogelijkheden.

 

 


 

31 juli 2018

Het is bijna zo ver... Nikon komt binnenkort met groot nieuws!
 

24 juli 2018

Wireless remote features Panasonic

Met Bluetooth en WiFi kun je je smartphone verbinden met je Panasonic camera en zo kun je je smartphone gebruiken als afstandsbedieing voor je camera, super handig! Je hoeft alleen maar de app te downloaden op je smartphone en de apparaten te koppelen, zodra dat is gebeurt kun je ermee aan de slag.


 

4 juli 2018

Slow motion perfectie!

Panasonic komt weer met een leuke functie; Sequene composition. Met deze functie, waar de GX9 en TZ200 over beschikken, kun je super gave slow-motion foto's maken. De foto wordt gemaakt door meerdere 4K-beelden samen te voegen. Zo kan er eenvoudig, en zonder dat retoucheren nodig is, een uniek beeld worden gecreëerd dat de beweging van het onderwerp weergeeft.


 

27 juni 2018

Leg alle schoonheid vast, dichtbij en ver weg met de Panasonic Leica 50-200 lens

panasonic50200-lensDe F2.8 - 4.0 Leica DG telefoto zoom, met middelbereik-telefoto 50 mm (35 mm camera-equivalent: 100 mm) maakt iedere shot mogelijk, van een prachtig portret tot een natuurfoto met ultra-telelens 200 mm (400 mm). Een maximale vergroting van 0,25x (0,5x) brengt ook de macro-wereld binnen handbereik.

De schitterende resolutie van de lens maakt alles van hoek tot hoek helder scherp. Ontworpen voor betrouwbaar gebruik, zelfs onder slechte weersomstandigheden, is deze handige en hoogwaardige lens alles wat je nodig hebt voor de uitdaging die je jezelf stelt. Lees hier meer

 


 

3 mei 2018

Breng je creativiteit tot leven met de GX9

Panasonic-dc-gx9De LUMIX GX9 combineert een ongelooflijke beeldkwaliteit met een groot scala aan creatieve mogelijkheden in een indrukwekkend compact ontwerp. Omdat omgevingsomstandigheden zoals licht en beweging zich niet laten beïnvloeden is de camera voorzien van DUAL I.S. beeldstabilisatie welke handbewegingen corrigeert en langere sluitertijden tot 4 f-stops mogelijk maakt. De GX9 geeft volledige creatieve controle met een groot aantal filters en instellingsmogelijkheden, waardoor je kunt experimenteren met professioneel uitziende artistieke effecten. Daarnaast beschikt deze camera over de nieuwe creatieve 4K Photo sequence compositie functie, waarmee als het ware een slow-motionopname in één beeld gevangen wordt. Dit levert de meest creatieve en unieke beelden op!

L.Monochroom
Met de GX9 krijg je volledige creatieve controle terwijl je experimenteert met slim en gemakkelijk ingebouwde professionele en artistieke effecten en filters. Probeer onder andere het nieuwe L.monochroom- en korreleffect voor tijdloos klassieke zwart-witfoto's.

  


 

30 april 2018

Panasonic DC-G9: Ongeëvenaarde prestaties binnen handbereik

G9Als je geen tijd hebt om een statief op te stellen en alleen met de hand kunt werken, zorgt de Dual Image Stabilisation (5-assige 6.5 stopscompensatie) ervoor dat de beeldkwaliteit niet beïnvloed wordt. Zo kun je altijd spontaan te werk gaan.

Dankzij de compacte lenzen kun je ook op afstand fotograferen, zelfs met telelenzen zoals de 100-400, 50-200 en 200 mm lens, zonder tijd te verspillen aan voorbereidingswerk. Je zult ervaren hoe je met de G9 in combinatie met de genoemde lenzen gemakkelijk uit de hand scherp kunt fotograferen. 

 

 


 

23 maart 2018

Nieuwigheidjes van Panasonic

Weer komt Panasonic met nieuwe, creatieve 4K-mogelijkheden.stromotion
Hoe moeilijk is het om de beste foto te selecteren uit honderden 4K-foto's die steeds maar een heel klein beetje verschillen? Ja, heel moeilijk en tijdrovend. Met de AutoMarking functie pikt de camera alvast de beelden eruit die het meest van elkaar vershillen, zo wordt het selecteren een stuk makkelijker.
Met Sequence Composition maak je geweldige stromotion-foto's van een bewegend onderwerp zonder dat je ingewikkelde bewerkingen toe hoeft te passen. 
Op dit moment beschikt alleen de Lumix GX9 over deze fantastische functies.

 


 

17 maart 2018

Doe je verhalen eer aan met de Canon EOS M50

eosm50Vertel onvergetelijke verhalen in rijke kleuren en details met de compacte en connected 4K EOS M50. Deze slanke systeemcamera zit boordevol innovatieve technologieën, waaronder 5-assige stabilisatie van hoogwaardige 4K-video's, DSLR-beeldkwaliteit in een lichtgewicht body en een veelzijdige EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM-lens. Deze moderne camera combineert een 24,1 Megapixel-sensor van DSLR-formaat met krachtige DIGIC 8-verwerking voor uitstekende resultaten bij weinig licht en regeling van de scherptediepte. Een grote, centraal geplaatste elektronische zoeker zorgt voor een intuïtieve opname-ervaring, met een 7,5 cm variangle touchscreen voor opnamen vanuit elk perspectief. Deze camera wordt eind maart verwacht. Lees hier meer.

 


 

 15 februari 2018

FujiFilm's vlaggenschipmodel

Fujifilm introduceert vandaag haar nieuwe vlaggenschip model in de X-Serie; de X-H1. Een camera die uitblinkt in fujifilm-x-h1professionele mogelijkheden en die is voorzien van een 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem (IBIS) dat beelden tot wel 5.5 stops*1 kan stabiliseren. Daarnaast kent deze camera een nieuwe filmsimulatie 'Eterna' waar makers van video opnames van zullen smullen. Uiteraard beschikt deze camera over dezelfde superieure beeldkwaliteit en kleurreproductie technologie als de andere camera's uit de FUJIFILM X-Serie. De X-H1 zal naar verwachting vanaf 1 maart voor de consument beschikbaar zijn.

 


 

13 februari 2018

Leg het beste van de wereld vast

Met de Panasonic VXF1 4K camcorder leg je alle mooie momenten in haarscherp 4K beeldkwaliteit vast. Met de indrukwekkende 25mm groothoek, 24x optische zoom en een supersnelle precision auto-focus. De nieuwe MOS-sensor en de heldere F1,8 lens biedt uitstekende prestaties, ook bij weinig licht. De kantelbare, electronische zoeker laat je eenvoudig opnames maken in fel daglicht en draagt tegelijkertijd bij aan een juiste weergave. Een hele fijne camera voor zowel liefhebbers als professionals. Lees hier meer over de HC-VXF1, die binnenkort beschikbaar is. 


 

7 februari 2018

Olympus introduceert de nieuwe PEN E-PL9, dé camera voor de creatieveling

OLYMPUS_New_Pen

Vandaag introduceert Olympus haar nieuwste model: de PEN E-PL9. Grijp niet meer naar je smartphone, want de nieuwe PEN E-PL9 heeft een verbluffend uiterlijk, bewezen kwaliteit en ongelooflijke creatieve mogelijkheden voor de beste foto's, selfies en videos. En dankzij touchbediening en de Advanced Photo modus is de bediening eenvoudiger dan ooit.
Deze kleine beauty is compatible met de alom geprezen M.Zuiko lenzen line-up, die uit meer dan 20 verschillende objectieven bestaat, waaronder de superieure M.Zuiko Digital 45mm F1.8, die uitermate geschikt is voor portretten met een verbluffende scherpte en een natuurlijk bokeh. Filmliefhebbers kunnen nu hun voordeel halen uit de in de camera ingebouwde beeldstabilisatie, gecombineerd met 4K video resolutie. 

Kom je licht tekort, dan in de ingebouwde flitser een uitermate geschikt hulpmiddel en beschik je altijd over die extra boost van licht. Kun je niet wachten om je nieuwste creaties met vrienden te delen, dan kun je eenvoudig je camera via Bluetooth of Wi-fi met je smartphone verbinden en je foto's de wijde wereld insturen. 

 


 

6 februari 2018

Bioscoop-film-effecten van de Panasonic HC-VX1 en HC-VXF1

 

 


 

3 februari 2018
Panasonic's Lumix GH5S, met Dual Native ISO

gh5
De nieuwe Lumix GH5S van Panasonic, de perfecte camera voor de professionele filmer, komt met een geweldige feauture; Dual Native ISO. Deze feature zorgt voor een optimale ISO waarde bij weinig licht. Door het combineren van de best geschikte gevoeligheid en ruisonderdrukking maakt de camera fantastische beelden.

De GH5S werkt door deze toevoeging een heel stuk beter bij slecht licht dan zijn voorganger GH5. Lees hier meer over deze camera.

 

 


 

19 december 2017
Lumix DC-G9 - De camera voor de gepassioneerde fotograafpanasonic-dc-g9-klein

Nog even wachten en dan is 'ie verkrijgbaar; de Panasonic Lumix DC-G9. De camera neemt adembenemende foto's en zit boordevol innovatieve functies. Hij beschikt over een 20,3 megapixel digital live MOS-sensor zonder low-pass filter zodat je altijd je inspiratie de vrije loop kunt laten. Met de PowerSafe LVF modus maak je tot circa 920 beelden op een accu en deze is herlaadbaar via USB. Hier lees je meer over de camera.

 


 

1 december 2017
Panasonic Lumix DC-GH5 - Lumix Tether

De Panasonic Lumix DC-GH5 kunt u bedienen via uw PC met de Lumix Tether software.
Er kunnen verschillende instellingen van de camera aangepast worden als deze verbonden is met de PC.
Het is mogelijk om op afstand foto's te maken via uw computerscherm en, als als er een opslaglocatie op de PC is geselecteerd, slaat de software de gemaakte foto's automatsich op.
De software kunt u downloaden als u in het bezit bent van de GH5 en is erg handig bij bijvoorbeeld studiofotografie.

 


 

14 november 2017
Ringfoto Ben Hofland 30 jaar!

De gehele maand november is het feest! We pakken uit met grootse aanbiedingen, neem een kijkje op onze jubileumpagina om ze te bekijken.
Doe ook mee aan onze fotowedstrijd, wie weet win jij de hoofdprijs... een Sony RX100 Mark III camera!
Logo-30-jaar59fc61cb3813c

 


Laatst bekeken