Hoya Filters

Banner-hoya-filters

Nieuw in ons assortiment: Hoya Filters.

Hoya is een van de grootste optiekfabrikanten ter wereld en al sinds 1941 maken zij kwaliteitsfilters. De filters zijn speciaal voor de fotografie gemaakt. Hoya onderscheidt zich bij de productie van filters door het gebruik van meervoudige coatings, versterkte glassoorten en ragfijne filtervattingen. In ons assortiment vind je het PrimeXS UV-filter, het HDx UV-filter en het HDx Polarisatie-filter, lees hieronder meer over de filters.

 

HO-UVPX_comp-scr
Hoya PrimeXS UV-filter

Dit voordelig geprijsde filter zorgt voor evenwichtigere kleuren en in veel gevallen een beter contrast. Maar vooral: bescherming van de frontlens van je objectief, een goed UV filter schroef je een keer op je objectief en hoef je er daarna vrijwel nooit meer vanaf te halen.

 

HO-UVHX_comp-scr


Hoya HDx UV-filter

Onder alle omstandigheden fotograferen in de mooiste kleuren en met het beste contrast. Een Dit filter is gemaakt van gehard optisch glas, heeft een versterkte coating en een sterke en gesloten filterring. Het filter combineert optimale optische eigenschappen met perfecte bescherming.

 

HO-CPLHX_comp-scrHoya HDx Polarisatie-filter

Sprankelende kleuren, heldere blauwe luchten met witte wolken en schitterende groene landschappen. Met een polarisatiefilter verrijk je foto’s door een mooier contrast en veel krachtigere kleuren. Met een polarisatiefilter worden reflecties in glasvlakken, op wateroppervlakten en op nagenoeg alle natuurlijke materialen geabsorbeerd door het filter. Met zo'n filter kijk je door een spiegelende ruit en wateroppervlak heen. Met een polafilter bereik je bizarre effecten waar geen bewerkingsprogramma tegenop kan.

Laatst bekeken