Canon

2020-07-09

 

Een nieuwe benadering van systeemcamera's. De ongeëvenaarde prestaties van de EOS R5 zullen je fotografie en filmproductie radicaal veranderen.

Professionele systeemcamera's opnieuw gedefinieerd

Wat je ook fotografeert, hoe je het ook fotografeert, met de EOS R5 kun je als nooit tevoren je creativiteit de vrije loop laten. Maak sensationele 45 Megapixel foto's met maximaal 20 frames per seconde* of 12-bits 8K RAW-video van bioscoopkwaliteit over de volledige breedte van de camerasensor. Geavanceerde AF wordt geprogrammeerd met behulp van kunstmatige intelligentie met deep-learning, terwijl in-body beeldstabilisatie samenwerkt met de eigen beeldstabilisatie van de lens en zorgt voor maximaal 8 stops*-bescherming tegen camerabewegingen.

 

eos-r5-lifestyle

 

Specificaties

Resolutie van 45 Megapixel

Reproduceer de meest complexe details

 

20 frames per seconde

Maak sensationele beelden van vluchtige momenten

 

Interne full-frame 8K RAW-video

24 / 25 / 30p 12-bits RAW-video die er net zo goed uitziet als het echte leven

 

Full-frame 4K / 120P video

Maak video's met een 4:2:2 10-bit framesnelheid om elke creatieve productie te verbeteren

 

Image Stabilizer tot 8 stops*

Nu kun je beelden vanuit de hand schieten, dat voorheen niet mogelijk was

 

ISO 100-51.200

Voor uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

 

Geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth

Blijf verbonden en verstuur beelden op locatie

 

5940 posities voor automatische scherpstelling

Nauwkeurige scherpstelling, waarnaartoe het onderwerp ook beweegt

 

CFexpress- en SD-kaartsleuven

Maximale snelheid, maximale compatibiliteit

 

eos-r5_front

 

Zie details als nooit tevoren

Een next-generation 45 Megapixel full-frame CMOS-sensor zorgt voor ongelooflijke helderheid, weinig ruis en een groot dynamisch bereik: de perfecte partner voor Canon's geavanceerde RF-lenzen.

 

Full-frame 45 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC X-processor

Voor sensationele helderheid en details, wat je ook vastlegt - zelfs bij slecht licht tot ISO 51200.

 

Maak kennis met portretherbelichting en achtergrondhelderheid

Gebruik Dual Pixel RAW om de belichting van de gezichten van het onderwerp aan te passen of om alleen de achtergrond scherp te stellen bij het fotograferen van landschappen.

  

Blijf scherp en gefocust

Met Dual Pixel CMOS AF II kun je razendsnel scherpstellen en profiteer je van 5940 AF selecteerbare posities, die bijna 100% van het beeld beslaan. Snel bewegende onderwerpen worden scherp in beeld gebracht, zelfs wanneer

 

Baanbrekende intelligente AF

De automatische scherpstelling van de camera wordt geprogrammeerd met behulp van deep learning AI - deze werd voor het eerst ontwikkeld voor de baanbrekende EOS-1D X Mark III. Hierdoor kan de EOS R5 het gezicht en de ogen van een onderwerp herkennen en volgen met ongekende nauwkeurigheid en precisie, zelfs als die vanaf de zijkant worden gezien. Deze trackingfunctie is ook beschikbaar bij het fotograferen van honden, katten en vogels, zodat ze scherp blijven terwijl ze bewegen - een primeur voor EOS-camera's.

 

Ultieme snelheid, ultieme kwaliteit. Baanbrekende prestaties die je creativiteit naar een hoger niveau tillen.

Geen enkele andere camera komt dicht bij de EOS R5. Leg full-frame beelden van 45 Megapixel vast met een verbluffende snelheid van 20 fps in volledige stilte en met volledige automatische scherpstelling. En voor situaties die daarom vragen, is er ook een mechanische sluiter beschikbaar, waarmee toonaangevende opnamesnelheden tot 12 fps mogelijk zijn.

  

Nieuwe standaarden voor filmmakers… opnieuw

Als pionier op het gebied van filmen met een spiegelreflexcamera en ontwikkelaars van de befaamde Cinema EOS-serie camera's en lenzen, was Canon goed gepositioneerd om de EOS R5 fantastische mogelijkheden voor filmproductie te geven. Maak prachtige 12-bits RAW-video intern met 8K, of neem 4K (4:2:2 10-bits) op met framerates van tot wel 120p voor uitzonderlijke slow-motion-effecten. Dit alles met de volle breedte van de full-framesensor van de camera voor een cinematische look Dual Pixel CMOS AF II met Gezichts/oogdetectie zorgt ervoor dat alles er scherp uitziet en zorgt voor indrukwekkende focuspull-overgangen in alle videomodi.

  

Geavanceerde wireless mogelijkheden die je manier van werken transformeren

De EOS R5 maakt gebruik van een Bluetooth Low Energy-verbinding die altijd is ingeschakeld om een continue verbinding met een smart-apparaat tot stand te brengen. Start gewoon de Canon Camera Connect-app en de camera brengt een snelle Wi-Fi-verbinding tot stand waarmee fotografen op afstand door beelden kunnen bladeren en ze kunnen bekijken en verzenden.

 

Dual band 2,4 GHz en 5 GHz Wi-Fi

Met ondersteuning voor 802.11a-, b-, g-, n- en AC-standaarden

 

Ondersteuning voor FTP en FTPS

Voor snelle, veilige levering van beelden rechtstreeks aan je klant

 

2020-07-09

 

Canon EOS R6

Wat je ook fotografeert, hoe je het ook fotografeert, met de EOS R6 kun je creatief zijn op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

 

Pure snelheid. Zonder spiegel.

De radicale EOS R6 beschikt over technologie waarmee je weer helemaal verliefd wordt op fotografie. Bekijk en leg onderwerpen op compleet nieuwe manieren vast en geef je visuele verhaal een nieuwe dimensie.

 

eos-r6-24-105-front

Specificaties

 

Stille opnamen met 20 fps1

Plus een 12 fps mechanische sluiter wanneer je die nodig hebt

 

Tot 8-stops beeldstabilisatie*

Voor ultrascherpe lange belichtingen zonder statief.

 

ISO 102400

Voor uitstekende prestaties bij weinig licht

 

4K tot 60p

Reproduceert bewegingen met realisme en helderheid

 

20 Megapixel resolutie

Full-frame sensor met uitstekende prestaties bij weinig licht en een superieur dynamisch bereik

 

Dual Pixel CMOS AF II

Kan ogen, gezichten en dieren herkennen en volgen.

 

eos-r6-24-105-with-screen 

 

Zie elke beweging. Maak geen geluid.

De EOS R6 biedt je meer mogelijkheden om het perfecte moment vast te leggen. Leg de actie vast met een verbluffende snelheid van 20 frames per seconde1, stil, zodat je vergankelijke momenten kunt vastleggen die voor het menselijk oog nauwelijks zichtbaar zijn.

 

Stille continue opnamen tot 20 fps1

Met gelijktijdige AE- / AF-focus tracking en beeldstabilisatie. Er is ook een mechanische sluiter met 12 fps beschikbaar.

 

Gemaakt voor snelheid, met een DIGIC X-processor

Maak tot 240 RAW-opnamen of meer dan 1000 JPEG-opnamen in één 12fps-reeks met behulp van een hoogwaardige UHS-II-kaart, plus dubbele geheugenkaartsleuven die beide snelle UHS-II SD-kaarten ondersteunen, zodat je zonder onderbrekingen opnamen kunt blijven maken.

 

 

Fantastische video's tot 4K 60 fps en Full HD 120 fps, allemaal met Dual Pixel CMOS AF

De EOS R6 heeft het soort videospecificaties die een serieuze filmworkflow kan ondersteunen. Canon Log- en HDR PQ-opties helpen videografen meer dynamisch bereik vast te leggen en hoogwaardige 10-bits 4:2:2-opnamen worden intern ondersteund in elk van de twee UHS-II SD-geheugenkaartsleuven van de camera.

 

De ultieme hybride camera

Wat je ook vastlegt en hoe je het ook doet, de EOS R6 tilt je creativiteit naar een hoger plan. Of het nu gaat om foto's of video's, mensen of plaatsen, actie of reizen, stillevens of wildlife: de combinatie van snelheid, beeldkwaliteit en flexibiliteit maken de EOS R6 tot de ultieme camera voor het vervaardigen van content.

 

 BEELDKWALITEIT EN STABILITEIT

 's Werelds beste beeldstabilisatie: 8-stops3

Stel je eens voor dat je vanuit de hand kunt schieten met sluitertijden van vier seconden, waarbij het water in landschappen en mensen in de straat vervagen zonder gebruik van een statief. Dat is het soort creatieve vrijheid dat je van de EOS R6 kunt verwachten. 

Een ingebouwde 8-assige Image Stabilizer biedt tot 5 stops bescherming tegen cameratrilling. En wanneer RF-lenzen met een optisch IS-systeem (behalve RF 600MM F11 IS STM of RF 800MM F11 IS STM) op de camera zijn geplaatst, werken de twee systemen samen en bieden ze een verbazingwekkend voordeel tot 8 stops. 2

De in de lens geïntegreerde IS-systemen van de camera stabiliseren ook video's, met een derde systeem - Movie Digital IS - dat een extra stabilisatielaag toevoegt voor professionele resultaten.

 

AUTOMATISCHE SCHERPSTELLING

's Werelds snelste AF volgt onderwerpen met vertrouwen4

Het Dual Pixel CMOS AF II-systeem van de EOS R6 wordt bestuurd door een DIGIC X-processor die gebruikmaakt van deep-learning kunstmatige intelligentie voor geavanceerde herkenning en tracking van onderwerpen. Ogen, gezichten en hoofden worden allemaal met nieuwe precisie herkend. De camera kan ook katten, honden en vogels identificeren, zodat je kunt blijven scherpstellen op snel bewegende onderwerpen - een van de meest uitdagende aspecten van wildlife- en binnenfotografie.

 

DESIGN

Responsief en gebruiksvriendelijk, vanaf het eerste moment dat je de camera vasthoudt

Canon wil dat niets jouw creativiteit in de weg staat. Daarom is de EOS R6 ontworpen om zo instinctief en dichtbij mogelijk aan te voelen.

 

Elektronische zoeker

Een fantastische elektronische zoeker met 3,69 miljoen dots die ververst met 120 fps, wordt aangevuld door een volledig kantel- en draaibaar variangle-touchscreen dat wegdraait van de camerabody tot een hoek van 270 graden, zodat je vanuit creatieve hoeken opnamen kunt maken.

 

Twee kaartsleuven

Dankzij de dubbele kaartsleuven kun je RAW-bestanden afzonderlijk van JPEG- / HEIF-bestanden opnemen, of zelfs foto's afzonderlijk van video's. Bovendien worden de nieuwste UHS-II-standaarden voor hoge lees- / schrijfsnelheden ondersteund. De intuïtieve bediening aan de achterkant van de camera, zoals een AF-joystick en keuzewielen, maken de EOS R6 instinctief in het gebruik.

 

2020-07-09 

 

Canon RF-lenzen

 

Met trots kondigt Canon nieuwe lenzen en opzetstukken aan voor het EOS R-systeem, inclusief de fantastische RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM en RF 800mm F11 IS STM uit de L-serie voor ongekend bereik en veelzijdigheid.

 

rf-85mm 

 rf800mm-f11-is-stm-front

Laatst bekeken