Sony A7R mark IV body (ILCE7RM4B)

gratis 5 jaar garantie
€ 3.929,00

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Levertijd 3 werkdagen
  • 4548736108332
Sony A7R mark IV body (ILCE7RM4B.CEC)    De Sony A7R mark IV is de prijswinnende...meer
Productinformatie "Sony A7R mark IV body (ILCE7RM4B)"

Sony A7R mark IV body (ILCE7RM4B.CEC) 

 

De Sony A7R mark IV is de prijswinnende Product of the Year 2019. De camera beschikt over een nieuw ontwikkelde 35mm fullframe verlichte CMOS sensor met een resolutie van 61 megapixel. De verlichte structuur van de nieuwe sensor en effectieve technieken voor ruisonderdrukking zorgen samen voor extreem ruisarme en uiterst gevoelige prestaties, waardoor de maximale beeldkwaliteit wordt gegarandeerd. De camera beschikt over een indrukwekkend dynamisch bereik van 15 stops, wat resulteert in vloeiende, natuurlijke gradaties, variërend van diepe schaduwen tot hooglichten en maakt gebruik van algoritmen van veel van de nieuwste Alpha-camera's om een uitstekende kleurreproductie te behouden.

De innovatieve A7R IV camera kan 10 fps schieten met volledige resolutie met continue, nauwkeurige AF / AE-tracking tot ongeveer zeven seconden in full-frame en ongeveer drie keer zo lang in de APS-C modus met 26,2 megapixel afbeeldingen. Deze high-speed opties zorgen ervoor dat snel bewegende onderwerpen met extreme nauwkeurigheid en ongelooflijke beelddetails kunnen worden vastgelegd.

Naast de indrukwekkende mogelijkheden voor stilstaande beelden, presteert de A7R IV uitzonderlijk goed als een serieus hulpmiddel voor het maken van films. De camera biedt namelijk 4K (3840x2160 pixels) video-opnamen over de volle breedte van de beeldsensor en volledige pixeluitlezing zonder pixelbinning in Super 35mm stand. Dit zorgt voor hoogwaardige 4K-beelden met uitzonderlijke details en diepte. S-Log 2 en S-Log 3 zijn ook beschikbaar om de flexibiliteit bij het sorteren van kleuren te maximaliseren. S-Log 3 met een totaal van 14 stops aan dynamisch bereik. Hybrid Log-Gamma (HLG) is ook beschikbaar op de A7R IV ter ondersteuning van een Instant HDR-workflow.

De A7R mark IV gebruikt een NP-FZ100-batterij met grote capaciteit. Bij langdurige opnamesessies kun je deze combineren met de optionele verticale handgreep VG-C4EM waar twee NP-FZ100-batterijen in passen, zodat je drie keer zoveel opnamen kunt maken.

Realtime oog-AF ondersteunt nu ook filmopnamen door de ogen van het onderwerp te detecteren en één oog te volgen. De A7R mark IV houdt dat oog scherp, zodat je kunt concentreren op de compositie. Tik tijdens het filmen op een onderwerp op het LCD-beeldscherm. De A7R mark IV stelt scherp en volgt via aanraaktracking. Als de A7R mark IV een mensenoog detecteert, wordt realtime oog-autofocus geactiveerd en wordt dit ook gevolgd. Digital audio-interface versterkt Multi Interface Shoe (MI Shoe). Gebruik de ECM-B1M Shotgunmicrofoon of de XLR Adaptor Kit om hoogwaardig geluid op te nemen met minimaal kwaliteitsverlies.

Om de duurzaamheid te maximaliseren, heeft de A7R IV een verbeterde stof- en vochtbestendigheid, met extra afdichting bij alle naden van de camera, het batterijcompartiment en mediasleuven. De camera is gebouwd met een extreem lichtgewich- en duurzame magnesiumlegering en heeft ook een verbeterde, extra stevige, lensvatting.

 

Belangrijkste kenmerken van de Sony A7R mark IV body

61 megapixel fullframe Exmor R BSI CMOS Sensor

15 stops verbeterd dynamisch bereik

10 beelden per seconde met continu AF/AE tracking

567 fase-detectie autofocuspunten

Filmen in 4k UHD

Real-time Eye AF voor foto's en video

S-Log2, S-Log3 en HLG

Multi Ïnterface Shoe met Digital Audo Interface

5.5 stops 5-assige in-body beeldstabilisatie

5.76 megapixel OLED-zoeker

Bluetooth & Wi-Fi, Dual UHS-II SD Slots

Verdere links naar "Sony A7R mark IV body (ILCE7RM4B)"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Sony A7R mark IV body (ILCE7RM4B)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken